Mashiro Postitalo

Aukioloajat:

Sushijuna buffet ja a’la carte:

ma-pe 11-19
la 11-16
su suljettu

Hinnasto:

Sushijuna buffet ma-pe (11:00-15:00): 12,90 €
Sushijuna iltabuffet (15:00-19:00): 14,90 €
Sushijuna buffet lauantai: 17,90 €

Yksityistilaisuudet

Ravintolassamme on 50 asiakaspaikkaa (lisätuoleilla 60) ja loistava sijainti Helsingin keskustan aitiopaikalla tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet eri tilaisuuksiin kuten palavereihin, kokouksiin, syntymäpäiväjuhliin tai muihin merkkipäiviin. Pienempiin tapahtumiin sopii Mäkelänkadun ravintolamme, jossa on 20 asiakaspaikkaa (lisätuoleilla 25). Molemmat ravintolamme ovat käytössäsi yksityistilaisuuksia varten myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Soita meille numeroon +358 440889898 tai laita sähköpostia osoitteeseen mashiro.ravintola.postitalo@gmail.com niin suunnitellaan yhdessä!

Varaa pöytä

Koe uniikki raiteilla kulkeva sushijuna Helsingissä!

Helsingin keskustan Postitalossa sijaitseva sushiravintola Mashiron konsepti on tuttu Japanista, mutta Suomessa harvinaisempi näky. Avasimme heinäkuussa 2017, tarkoituksenamme erottua ympärillä olevista sushiravintoloista ja tuomalla jotain uutta ja erilaista, kuten raiteilla kulkevan sushijunan Helsinkiin. Sushijuna tuotiin lentorahtina Japanista ja asennettiin insinöörien avulla paikoilleen. Sen äärelle mahtuu syömään 30 ihmistä ja sushia ja muita herkkuja liikkuu kahdessa kerroksessa.

Tuoretta laatua Mashiron twistillä

Tarjoilemme niin perinteisiä susheja kuin uusiakin makuelämyksiä ja sushijunan lisäksi meiltä löytyy myös a’la carte-lista, jonka annokset ovat perinteisiä japanilaisia donburi kulhoannoksia Mashiron omaan tyyliin valmistettuina. Annokset koostuvat pääosin tuoreesta lohesta, kasviksista, lihasta ja yrteistä. Sekä sushijunan tarjonta että annokset listalla ovat suussa sulavia, runsaita ja kohtuuhintaisia.

Meille tärkeitä arvoja ovat tuoreus, terveellisyys sekä herkullinen ja luonnollinen maku. Käytämme ruoan valmistukseen vain parhaimpia ja tuoreimpia aineksia; kalat haetaan joka päivä tuoreina suoraan kauppahallista ja käytämme ainoastaan kotimaista korkealaatuista porsaanlihaa. Joitakin autenttiseen makuelämykseen tarvittavia aineksia ei saa Suomesta, ja tilaamme ne Japanista. Panostamme paljon myös ruokien visuaalisuuteen ja meillä näet, kuinka jokainen sushi ja jokainen ruoka-annos on tarkkaa silmää käyttäen ja rakkaudella valmistettu. Tavoitteenamme on, että ruokamme tekee sinulle hyvää.

Kuinka se toimii?

Sushijuna on samalla buffet, eli syöt niin paljon kuin jaksat mutta idea piilee siinä, ettei sinun tarvitse liikkua mihinkään. Istut vain paikallasi ja odotat, mitä herkkuja raiteilta seuraavaksi ilmaantuu! Päivittäin vaihtuvaan valikoimaamme kuuluu useita kymmeniä susheja sekä keittoja, salaatteja, käsintehtyjä jälkiruokia ja japanilaisia herkkuja kuten motchi-riisikakkuja. Mashiro tarkoittaa japaniksi puhdasta, yksinkertaista ja luonnollista – aivan kuten ruokammekin on. Panostamme myös sydämelliseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun ja haluamme tuottaa miellyttävän, herkullisen ja mieleenpainuvan elämyksen asiakkaillemme.

Kaikki ovat tervetulleita

Mashirossa koko perheellä on hauskaa! Valikoimastamme löytyy paljon vaihtoehtoja myös erikoisruokavalioita nauttiville. Niin kasvissyöjä kuin vegaanikin löytää niin sushijunan kyydistä kuin ruokalistaltamme useita sopivia vaihtoehtoja, ja kaikkia annoksiamme voi muokata ruokailijan maun ja tarpeiden mukaan sopiviksi. Esimerkiksi Ramen-keittomme on saatavilla niin vegaanisena kuin kanallakin, ja sushijunan valikoimiin kuuluu kasvis- ja vegaanisten sushien lisäksi myös Miso-keitto, wakame-salaatti, edamame-papuja sekä vihanneksia ja hedelmiä. Vegaanisen tarjontamme tunnistat vihreästä lautasesta. Meillä viihtyvät myös lapset – koskaan ei ole liian aikaista aloittaa sushin syömistä ja sushijunan kyydissä on kertakaikkisen hauskaa. Listaltamme löytyy myös japanilaisia virvoitusjuomia, oluita, sakea sekä ainutlaatuisia japanilaisia teelaatuja erilaisin terveysvaikutuksin sekä laadukkaat erikoiskahvit, matcha-lattea ja herkullista luomukahvia.

Lämpimästi tervetuloa Mashiroon!

Kiinnostuitko?

Rakastamme japanilaista ruokaa ja korkealaatuisia raaka-aineita. Teemme työtämme suurella sydämellä ja seisomme jokaisen annoksen takana. Tarkoituksenamme on levittää puhtaan ja terveellisen ruoan ilosanomaa ja avata uusia ravintoloita. Mikäli jaat visiomme ja olet kiinnostunut yhtiökumppanuudesta, keskustelisimme mielellämme kanssasi lisää.
Ota yhteyttä!

Varaa pöytä

Yhteystiedot

Osoite

Postitalon 2.kerros, Mannerheiminaukio 1H, 00100 Helsinki

Puhelinnumero

+358 440889898

Sähköposti:

mashiro.ravintola.postitalo@gmail.com