Mashiro Vallila

Aukioloajat:

Lounas: ma-pe 11-15
ma-pe 11-22
la-su 12-22

Varaa pöytä

Yksityistilaisuudet

Ravintolassamme on 20 asiakaspaikkaa (lisätuoleilla 25) ja hyvä sijainti tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet eri tilaisuuksiin kuten palavereihin, kokouksiin, syntymäpäiväjuhliin tai muihin merkkipäiviin. Isompiin tapahtumiin sopii Postitalon ravintolamme, jossa on 50 asiakaspaikkaa (lisätuoleilla 60). Molemmat ravintolamme ovat käytössäsi yksityistilaisuuksia varten myös aukioloaikojen ulkopuolella.
Valmistamme juhliin pyynnöstäsi satumaisen upeita kakkuja ja jälkiruokia, ja ruokalista voidaan räätälöidä tilaisuuteen sopivaksi.

Soita meille numeroon +358 505726714, +358 406616864 tai laita sähköpostia osoitteeseen mashiro.ravintola.helsinki@gmail.com niin suunnitellaan yhdessä!

Varaa pöytä

Autenttinen perheravintola

Tunnelmallinen ja intiimi ravintola Mashiro on tasokas japanilainen perheravintola. Meiltä saat tuoretta ja käsittelemätöntä ruokaa, joka on valmistettu rakkaudella ja ainutlaatuisen herkullisilla, salaisilla resepteillä. Valmistamme annoksesi avokeittiössä vain muutaman metrin päässä Sinusta. Mashiro tarkoittaa japaniksi puhdasta, yksinkertaista ja luonnollista – aivan kuten ruokammekin on. Panostamme myös sydämelliseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun, sillä välitämme ja haluamme tuottaa mieleenpainuvan, herkullisen ja mukavan elämyksen asiakkaillemme. Siitä kertoo myös pitkä rivi kanta-asiakkaitamme, jotka vierailevat meillä pidempienkin matkojen päästä.

Perinteistä Mashiron tapaan

Japanilainen ruoka on niin paljon muutakin kuin sushia. Tarjoilemme perinteistä japanilaista ruokaa omalla twistillämme ja annoksemme koostuvat pääosin tuoreesta lohesta, kasviksista, lihasta ja yrteistä. Ruokamme on tuoretta, suussa sulavaa ja annoksemme runsaita ja kohtuuhintaisia. Meille tärkeitä arvoja ovat terveellisyys sekä herkullinen ja luonnollinen maku. Emme paista ruokiamme tai käytä valmistuksessa lainkaan öljyjä. Tarkoin vartioidut reseptimme ovat menestyksemme salaisuus. Maista esimerkiksi ainutlaatuista chilikastikettamme – sen valmistamiseen menee kokonaiset kolme päivää.

Käytämme ruoan valmistukseen vain parhaimpia ja tuoreimpia aineksia; kalat haetaan joka päivä tuoreina suoraan kauppahallista ja käytämme ainoastaan kotimaista korkealaatuista porsaanlihaa. Joitakin autenttiseen makuelämykseen tarvittavia aineksia ei saa Suomesta, ja ne tilaammekin Japanista. Panostamme paljon myös ruokien visuaalisuuteen, ja meillä näetkin, kuinka jokainen annos on rakkaudella ja tarkalla silmällä valmistettu. Tavoitteenamme on, että ruokamme tekee Sinulle hyvää.

Kaikki ovat tervetulleita

Mashirossa koko perheellä on hauskaa! Valikoimastamme löytyy paljon vaihtoehtoja myös erikoisruokavalioita nauttiville. Niin kasvissyöjä kuin vegaanikin löytää niin sushijunan kyydistä kuin ruokalistaltamme useita sopivia vaihtoehtoja, ja kaikkia annoksiamme voi muokata ruokailijan maun ja tarpeiden mukaan sopiviksi. Esimerkiksi Ramen-keittomme on saatavilla niin vegaanisena kuin kanallakin, ja sushijunan valikoimiin kuuluu kasvis- ja vegaanisten sushien lisäksi myös Miso-keitto, wakame-salaatti, edamame-papuja sekä vihanneksia ja hedelmiä. Vegaanisen tarjontamme tunnistat vihreästä lautasesta. Meillä viihtyvät myös lapset – koskaan ei ole liian aikaista aloittaa sushin syömistä ja sushijunan kyydissä on kertakaikkisen hauskaa. Listaltamme löytyy myös japanilaisia virvoitusjuomia, oluita, sakea sekä ainutlaatuisia japanilaisia teelaatuja erilaisin terveysvaikutuksin sekä laadukkaat erikoiskahvit, matcha-lattea ja herkullista luomukahvia.

Lämpimästi tervetuloa Mashiroon!

Kiinnostuitko?

Rakastamme japanilaista ruokaa ja korkealaatuisia raaka-aineita. Teemme työtämme suurella sydämellä ja seisomme jokaisen annoksen takana. Tarkoituksenamme on levittää puhtaan ja terveellisen ruoan ilosanomaa ja avata uusia ravintoloita. Mikäli jaat visiomme ja olet kiinnostunut yhtiökumppanuudesta, keskustelisimme mielellämme kanssasi lisää.
Ota yhteyttä!

Varaa pöytä

Yhteystiedot

Osoite

Mäkelänkatu 22, 00510 Helsinki (Vallila)

Puhelinnumero

+358 505726714, +358 406616864

Sähköposti:

mashiro.ravintola.helsinki@gmail.com